(Android/iOS) KENDALL \u0026 KYLIE krāpj bezgalīgas monētas
Mar 6, 2022 1:33:15 GMT -12
Post by preservecarlia on Mar 6, 2022 1:33:15 GMT -12
------------------------------------------
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgas monētas ▞▞▞
▞▞▞ KENDALL \u0026 KYLIE 2022 version ▞▞▞
Es būtu varējis šai spēlei piešķirt 5 zvaigznes, bet man ir vajadzīgs ilgs laiks, un man tas ir jāgaida ilgi. Es to spēlētu visu dienu, ja nebūtu enerģijas
Krew lieta nedarbojas. Es nevaru pievienoties vai izveidot jaunu, šī spēle bija laba, manuprāt, to vajadzētu atjaunināt, nevis vienkārši atteikties no tās.
Nejauši atteicos no spēles, un tā tagad ir restartēta, un, kad es dodos spēlēt savu saglabāto spēli pakalpojumā Google Play, tas mani vienkārši novirza atpakaļ uz restartēšanas ekrānu. Šķiet, ka tas ir noticis ar vairākiem citiem cilvēkiem dažādos laikos, un tas ir jānovērš.
Vajag vairāk grafikas...
PATĪK ŠIS .NAV PILNS AR REKLĀMĀM.ŠO SPĒLI SPĒLĒJU VIENU GADU
jautra spēle Man tā tik ļoti patīk, man patīk, ka viņu videoklipi patiesībā ir plūsmā, kas bija lielisks pieskāriens
tā ir brīnišķīga spēle, taču pēdējā laikā es saņemšu līdz 4,5 zvaigznītēm par notikumu, un, kad es atgriezīšos spēlē pēc enerģijas iegūšanas, man vairs nav zvaigžņu, un mana enerģija ir izsmelta.. ļoti nomākta! lūdzu labojiet!
Ir labi
Tas ir jauki, bet man nepatīk, ka Kyle es zinu, ka viņai bija kāds sakars ar Megan sooo... Jā
Mīlu 💕, bet tam ir jāuzlabo viena lieta, apģērbs ir pārāk dārgs
Mans konts šai spēlei sasniedza aptuveni 8 000, pēc tam es uz dažām minūtēm atvēru lietotni, tā atkal pazeminājās uz zemāku līmeni, un arī mani sekotāji sasniedza 2 k): Tas nenotika vienu reizi, bet jau trīsreiz. ):
Man ļoti patīk spēle, es ļoti iesaku vairāk cilvēku to lejupielādēt un spēlēt.
Es zvēru, ka es ienīstu šo spēli😡 Kimas Kardašjanas spēle ir daudz labāka. Šajā gadījumā jūsu sekotāji sāk jums sekot, kad jūs nesaņemat 5 zvaigznes par uzdevumu un tad jūs saņemat tikai 21 enerģijas batoniņu, un jums ir tikai 3 stundas, lai izpildītu uzdevumu, nav pietiekami daudz laika vismaz Kimas Kardašjanas spēlē. iegūstiet vairāk nekā 30 enerģijas batoniņus un pietiekami daudz laika, lai jūs varētu iegūt apl 5 zvaigznes. Es izdzēšu šo spēli un šoreiz NElejupielādēju to atpakaļ
Kardashyan ģimenē, viss, izņemot vīriešus un jaunus Kendall un Kylie, valkāt spanx ... Mēs visi atceramies piedzīvojumu Charlize theron 2012. gadā Londonas
Chemistry and physics are much tougher in the sense that you ...
Šī ir visu laiku labākā realitātes spēle
Tas turpina avarēt ganes vidū. Tik kaitinoši
Ir daudz kļūdu un kļūdu. Dažreiz man neizdodas izpildīt uzdevumu, pat ja atstāju to tikai enerģijas uzlādēšanai.
tā ir kā labākā spēle, viņi sniedz jums videoklipus par to, kā viņiem patīk tavs tērps un kā viņiem patīk jūs redzēt un satikt, un man ļoti patīk šī spēle, jo jūs saņemat visas lietas, piemēram, varat iegādāties. viss, piemēram, man ir aa bag par to, saka Kim Kardashian, un man tas ļoti patīk, un ir Kim Kardashian spēle par Kimas Kardašjanas pasauli, un tā stāsta par mazuļiem un to, kā viņi tur izskatās, ir patiešām laba spēle. Es nekad to neesmu spēlējis, bet es izlasīju parakstu neatkarīgi no tā
Vai daži cik interesanti sanāca👌👌
Sākums >> Spēles >> piedzīvojums ; Populārs pagājušajā nedēļā. Picsart fotoattēlu un video redaktora MOD APK. Fishing Clash Mod APK. Minecraft 1.18.10.20 Mod
Girl Power Emojis Coming - 【Jaunumi】 - 2021
Tiešām bagijs. Es sākšu jaunu notikumu ar pilnu enerģiju un saņemšu vismaz pusi no zvaigznēm, bet, kad es atgriežos spēlē 2 stundas vēlāk, lai pabeigtu notikumu, enerģija nav uzpildīta un pasākuma norise ir atiestatīta
Man patīk spēle😭 Bet es domāju, ka varētu būt daži izaicinājumi 😭 lūdzu, dariet kaut ko 😭 visi mani dārgakmeņi ir pazuduši
Patīk spēle
paliek mazliet garlaicīgi, laba spēle
Tas bija labi, bet bija daudz enerģijas, un, lai iegūtu enerģiju, mums ir jāskatās daudz video
Pēc lvl6 netiek tālāk
Lieliska spēle, es lejupielādēju Kimu Kardašjanu un tagad lejupielādēju savai meitai Kendallu un Kyliju 😍😃😍😚😉😚😙😉😜😛😝😛🤓🤓
Ir bijis lieliski "piedzīvot lietas" lietotnē.. 😊 😊
pagaidām viss ir kārtībā, labāk nekā iepriekšējās spēlēs.
Šī spēle ir tik pārsteidzoša!!!!
Šai lietotnei ir nepieciešams pilnīgs atjauninājums! Spēle sasalst katru reizi, kad mēģinu pieteikties uz labu minūti, līdz tā tiek ielādēta, un krews vairs nedarbojas. Izņemot to, tā ir jautra spēle, bet oho, tajā ir dažas kļūdas. Tomēr tas nav pārsteidzoši, jo tas nav atjaunināts kopš 2017. gada...
Man ļoti patika šī spēle, un man tā patīk, taču pēkšņi tā lika man restartēt, un, kad es nospiežu lietot saglabāto spēli, tā vienkārši neatgriežas pie manas saglabātās spēles, un TĀ MAN IR VIRŠUMS, jebkurā gadījumā jums ir jānovērš šī problēma, ko es redzēju. komentāram vai diviem ir tādas pašas problēmas kā man, es to atinstalēju, bet bija labi to atskaņot un pavadīt laiku.
Šī ir lieliska spēle, bet pēc kāda laika tā kļūst garlaicīga😴😴😴
Nekad nav bijis REĀLU problēmu...līdz šim...esmu 2. numurs, un tas mani aizņēma MŪŽĪGI. Kaut kas notika... tagad kāds ir piekļuvis manam profilam. Viņi mainīja manu vārdu, un viņi var fotografēt un pārģērbties. Es iedošu 5 🌟, kad varēšu novērst šo problēmu. Šobrīd vienīgais risinājums ir izdzēst manu profilu. Tehniskais atbalsts nevar palīdzēt
Kādu iemeslu dēļ es nevaru pieteikties ar savu Facebook kontu vai Google Play kontu. Es vienmēr tieku novirzīts uz pieteikšanās ekrānu. 😭😭
Es turpinu zaudēt savu progresu. Es dažreiz esmu sasniedzis 4 zvaigznes, bet tad zvaigznes būs atpakaļ uz nulli. Un nāks paziņojums par pilnu enerģiju, bet enerģija nav piepildīta. Lūdzu, izlabojiet šo.
Šī spēle būtu jauka, ja tā nebūtu tik neglīta. Ir reizes, kad es strādāju 4 h "koncerts" un atstāju to ar 3 vai 4 zvaigznēm un atstāju to uz kādu laiku, lai es varētu atjaunot savu enerģiju un atgriezieties, kad saņemu paziņojumu, ka mana enerģija ir pilna, un redzu, ka koncertā, kurā strādāju, man nav nevienas zvaigznes.. tas ir pilnīgs bs..
Es novērtēju trīs, jo daži no jums patiešām ir PIEREDZE, bet es joprojām mīlu! GAMEEEE KEN UN KYLE OMG!
Pool Live Pro 🎱 biljard spel Sportspel ucnu
Tas turpina izslēgties.
Man patīk šī spēle, es vienkārši nevaru beigt to spēlēt. Man tas bija savā HTC, pēc tam es saņēmu savu jauno tālruni, un tas bija jālejupielādē vēlreiz 😁
Es mīlu spēli kopumā, bet mani kaitina, kā tā tik slikti traucē. Es neapmeklēju pasākumu, bet joprojām kaut kā nesaņēmu zvaigznes, neizdevās un zaudēju sekotājus... nebiju apmierināts ar kļūmēm.