(Android/iOS) Planet Bomber! creșterea hack-ului de bani
Mar 6, 2022 1:42:21 GMT -12
Post by preservecarlia on Mar 6, 2022 1:42:21 GMT -12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Bomber! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Bomber! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ creșterea hack-ului de bani ▞▞▞
▞▞▞ Planet Bomber! 2022 version ▞▞▞
Mi-a luat de șapte ori să instalez niciun sunet, arată mult mai bine în reclame, deși creează dependență, am văzut mai bine de la voodoo
Ei bine, trebuie să mă plâng de grafică și nu pot trece de nivelul 9 oricât m-aș strădui nu există nicio cale și comenzile care nu îmi plac nu merg unde vrei tu să ajungă
Îmi place jocul și mă pot descurca cu unele reclame, dar reclamele de la fiecare nivel apar și unele sunt reclame durere în fund, cu x-ul greu de lovit chiar și după ce stai în tot anunțul, așa că voi dezinstala mulțumesc
e misto dar mai smecher este grass cut
Discover Awesome Games [Creativitate inginerească]
Joc grozav, dar reclamele nu numai că apar prea des, dar uneori X-ul de pe ele este greu de apăsat. Recomand să alegeți reclame care nu au X mici.
Ar trebui să-l arunc pe acesta la coșul de gunoi. Nu există nicio modalitate de a câștiga diamante fără a cheltui bani reali și este doar un mod de a fi scump. Prea multe reclame și, în general, nu foarte bune. 0 stele.
Planet Bomber! Arcade poyt
Atât de plictisitor! Nu există muzică de fundal și totul arată aproximativ la fel la fiecare nivel! Există o reclamă de fiecare dată când termin de distrugere a unei planete, iar upgrade-urile abia dacă fac nimic. Nu am nicio motivație să continui să joc, nu pot face nimic decât să văd cum se joacă singur. Și nu există nicio modalitate de a obține diamante fără a plăti. Nici măcar nu ai încercat să-l faci unic! Dezinstalat!
E destul de ok când te plictisești...
Mic joc distractiv. Multe reclame. Am cumpărat „fără reclame” și a luat bani, dar jocul spunea că tranzacția a eșuat. Banii încă s-au dus
E destul de bine. Armele sunt grozave, dar luptele cu șefii repetă aceiași șefi în ordine, astfel încât să îmbătrânească repede.
Tehnici
Îmi place că are o mulțime de adaosuri, dar asta nu contează, ascultă, oamenii nu ar trebui să se plângă de adăugări, deoarece toate jocurile au unul și nu este o problemă mare, așa că adaosurile nu sunt probleme și am văzut cu toții un adaos, desigur, așa că am văzut Trebuie să spun că acesta este un joc bun și să obțină recenziile totale la 4,7 sau 4,8 pentru că acesta este un joc grozav!
Am încercat să caut acest joc de secole când am scris cat se duce la pescuit jocul adevărat și apoi l-am găsit de aur
Joc grozav, dar continuă să primesc o eroare în care intru într-o planetă fără să sparg exteriorul și devine de nescăpat.
Nu sunt unul care să se plângă de reclame. Adică, dezvoltatorii au lucrat la un joc și l-au oferit gratuit, de ce să nu urmărești câteva reclame pentru a susține? Serios, totuși, 15 reclame în 3 minute. Totuși, poți scăpa de reclame, cu 8$ pe săptămână?! Jocul în sine nu merită nici măcar o singură plată de 1 USD. Interfața este lentă, nu există nicio explicație pentru nimic, chiar și pentru opțiuni și există planete boss, ceea ce nu are sens într-un joc inactiv cu acțiune minimă. Nu este o reputație bună pentru început.
Covasna De Un Maidanez Institutia Prefectului
Joc tare tar vreu sa ține butonul de tinta si rachetelor sa mearga la tinta dino si dino .Tare
Recenzii si comentarii pentru Sonar Smatphone Wifi Android Ios din gama de produse Jaxon, Sonare si GPS recomandate de Fishmag, impresiile pescarilor
Planet Bomber! 街機 jbmu
... www.nichiduta.ro/interfon-digital-pentru-bebelusi-planet-3013-220255 ... www.nichiduta.ro/figurina-solo-dark-bomber-s2-fortnite-239028
NUCLEAR
Hei, de ce atâtea reclame? Sunt atât de multe după Nivelul 5 și pur și simplu trage toată distracția. Trebuia doar să-ți faci jocul nepopular, iritându-ți toți jucătorii cu un surplus de reclame. Nu e de mirare că jocurile tale nici măcar nu primesc aproximativ patru stele, la naiba, multe recenzii spun și ele 1 stea. Dezinstalez asta. Numărul mare de reclame este sincer iritant. Nu-mi pasă dacă faci doar o opțiune „fără reclame”, urăsc acest joc. Evident, ai avea multă ură ca multe alte jocuri Voodoo.
Recompense publicitare sparte. Am vizionat două reclame pentru a încerca să-mi dublez progresul offline când mă întorc la joc. Nu numai că nu am primit recompense de 2 ori după ce am vizionat întregul anunț, ci nici măcar nu am primit recompense de 1 ori. Cu alte cuvinte, vizionarea anunțului mi-a șters tot progresul offline. Când mă uit la o reclamă, acela sunt eu care susțin dezvoltatorul, primești bani pentru asta. Defect fatal de joc pentru ca tu să nu dai recompensa promisă după ce îți fac bani. Evaluare 1/5 până la remediere.
Ți-l recomand
Aplicația devine foarte plictisitoare după aproximativ 4 ore. M-am săturat de a face aceleași lucruri, de a obține o nouă armă și de a o adăuga la aceleași lucruri pe care le-am făcut de o oră. Hits-urile vă oferă doar 5 monede, iar upgrade-urile mele sunt la 3k fiecare. Asta e mult timp pierdut pentru a obține încă un nivel, asta nici măcar nu face mare lucru. Sunt la nivelul de putere 103 și abia dacă face nimic planetelor.
Este foarte distractiv și am acest joc doar de 1 lună și sunt deja la nivelul 89. Nu știu cu adevărat dacă este bun pentru o lună, aș recomanda cu siguranță.
Cumpara Joc Journey to the Savage Planet pentru Playstation 4 de la eMAG! ... Adaptor pentru Android IOS, M1 Pro, convertor de tastatura si mouse pentru
Planet Bomber Joc
Trojan War: Rise of the legendary Sparta কৌশল als
Acest joc este cel mai tare joc care lam jucat! Hood Job VOODOO!
Este cel mai tare joc pe care l-ați făcut .Faceți jocuri tari în continuare
Devine plictisitor destul de repede. Trageți cu rachete în chestii, clătiți, repetați. De asemenea, MULTE de reclame. Nu merită timpul tău.
Concept bun, prea multe reclame, nu suficient sentiment de progres. Este exact ceea ce te-ai aștepta de la un joc mobil bun, doar reclamele sunt așa că în fața ta nu merită cu adevărat.
Planet Bomber! Arkaadmängud haal
Este un concept foarte distractiv și nu este încărcat cu o mulțime de adaosuri!
Un joc cam distractiv. Dar dacă obțineți un telefon nou, nu există nicio modalitate de a restabili achizițiile. Actualizare: încă nu au nimic. Fără achiziție de restaurare, așa că distrați-vă cu asta. Am luat o altă stea pentru că refuză să recunoască acest lucru.
Totul a fost bine până când au apărut reclamele spontane inevitabile. Sunt bine cu reclamele, fac posibilă existența jocurilor gratuite, dar când acesta este un joc de atingere și anunțul va apărea fără niciun avertisment, făcându-vă să atingeți el pentru a vă trimite la magazinul de aplicații, este puțin cam mult . Mai ales când nici măcar nu am putut găsi o modalitate de a-l închide nici după ce am așteptat câteva minute, altfel decât să închid jocul. Ștergeți-mi memoria cache și reveniți, la care va reseta progresul pe planeta dvs. actuală.
Doar nu. Probabil că nu veți citi niciodată această recenzie, pentru că va fi înăbușită de toate celelalte recenzii gunoaie. Dar ascultați celelalte recenzii și luați-le sfatul. Mult prea multe reclame și este un joc TOTAL pentru a câștiga. Deci, dacă sunteți bogat, mergeți mai departe și descărcați-l.