(Android/iOS) Astrogon - Arcade platformer cheat code beskonačno zlato
Mar 6, 2022 1:45:19 GMT -12
Post by preservecarlia on Mar 6, 2022 1:45:19 GMT -12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Astrogon - Arcade platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Astrogon - Arcade platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Astrogon - Arcade platformer 2022 version ▞▞▞
Sviđa mi se igra, ali postoji mala greška. Pjesma i zvuk su pomalo kvarni i pauzirani su na 0,01 sekundu
Super igrica, jedini problem je optimizacija, ne znam zašto mi telefon kasni pri igranju
Ova igra je super! Super je zabavno i ima minimalno reklama u usporedbi s većinom igara ovog žanra, stvarno je ugodno, a bez reklamnih pauza između svake razine, super je!
Igra je dobra, ali igra me ubija
Ova igra je super jer uživam u tome kako je mehanika i sklapati prijateljstva u igri i stvarati razine.
Ovo je dobro napravljena igra. Nema puno više za reći. Vrijedi vašeg vremena i vjerojatno vrijedi nekoliko dolara koliko košta bez oglasa.
Astrogon - Arcade platformer ארקייד qst
Zabavna igra, pomalo izazov, ali nakon nekog vremena shvatite stvari. Zapravo počinjete uživati u igri
ja nekako lažem
Uredi: Pa, odmah nakon što sam ostavio recenziju, na upit sam vidio svoj prvi prisilni oglas. Sly -__- Međutim, reklame koje sam vidio bile su kratke (5-10s max) i ne nakon svake razine, pa mislim da je podnošljivo.A zbog kvalitete igranja i grafike otišao sam naprijed i uklonio reklame. Izvornik: Sjajna igra! Baš ono što sam tražio. Jednostavne kontrole, cool estetika, malo izazovna i još nisam vidio oglas. Dobar posao!!!
Astrogon - Arcade platformer Arcade spz
Jedini problem koji imam s ovim je da morate potrošiti žetone da biste stvorili lvl. Nadamo se da će se to promijeniti u budućnosti. Osim toga, igra zapravo i nije tako loša!
Kako sve funkcionira i različiti blokovi su zbunjujući, to je igra u kojoj to morate napraviti savršeno ili nećete pobijediti, stvari su pomalo zbunjujuće, dobro je ali treba malo poraditi
Dobro je, prilično ravno naprijed. Ponekad mi je teško zaokupiti misli oko skakanja. Nisam siguran zašto. Ali stvarno je dobro!
Vrlo zarazna i zabavna igra!
Volim ovu igru! Kao kreator nivoa u sličnim igrama kao što je Geometry Dash, jako sam uzbuđen što ću raditi s ovim! Nastavite s odličnim radom s igrom :]
Nom Cat ארקייד sura
Super nevjerojatno!!!!!!!! 🙂🙂🙂🙂😀😀🙂🙂🙂😃🙂🙂🙂🙂🙂😀😀🙂🙂🙂😃🙂🙂🙂🙂🙂😀😀🙂🙂🙂😃🙂🙂🙂🙂🙂😀😀🙂🙂🙂😃🙂🙂
Najbolja igra ikad. Nevjerovatno. Odlično
VOLIM JE KAO GEOMETRIJA CRTICA
Super igra! Hvala ekipi!
Mrzim to, učinio sam ovisnim o igrici!
Zaljubljen sam u ovu igru iako ima nekoliko grešaka, i dalje joj dajem 5 zvjezdica. Osim toga, ovo je fantastična igra, jako je volim
Astrogon - Arcade platformer ארקייד qst
Ova igra je zabavna, puno razine, 5 zvjezdica. >-<
Prilično droga
Gg
Ima li još netko ovdje zbog Dorami?
Cyberpunk 2056
Zaista uživajte u konceptu ove igre. To je vrlo zabavna i zabavna igra, pogotovo kada vam je dosadno.
To je cool
Dobra igra
Stvarno ludo
Stvarno cool i originalna igrica. Uglavnom uživam u razinama izgradnje. Jedini mali problem je što ponekad uzrokuje kvar tijekom igranja razine. Inače savršena igra!
Geometrijska crtica: tko si ti Astrogon: Ja sam ti ali bolji Ako igru učiniš plaćenom i bez reklama i u kupovini aplikacija igra će biti bolja
Sjajna igra.
Lijep arkadni osjećaj
Dobra igra, samo ne za mene.