(Android/iOS) Age of Z Origins:Tower Defense mod więcej zasobów
Mar 6, 2022 1:57:37 GMT -12
Post by preservecarlia on Mar 6, 2022 1:57:37 GMT -12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod więcej zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
do tej pory gra była całkiem dobra jak na to, czym jest, mówię to i trzymam gwiazdkę, ponieważ reklama, która przyciągnęła mnie do wypróbowania tej gry, była całkowicie myląca co do tego, co zawiera gra, jeśli chodzi o funkcje. Nie oczekuj czegoś takiego jak reklama tunelu, którą mają w tej grze. o ile mogłem powiedzieć, nie ma nic takiego lub na tym poziomie graficznym, a moje miasto osiągnąłem poziom 10, więc wyobrażam sobie, że byłoby to już widziane, gdyby faktycznie była to funkcja. jednak nadal dobrze.
Age of Z Origins:Tower Defense حکمت عملی iidc
za malo obroną wieży, za duzo ulepszania miasta i czekania na up' y budynkow, ładna grafa
Często zdała się, że nie można podnieść lvl wieżyczek w sprzęcie Tower defense
Uzależniony! Nie mogę odłożyć na dłużej niż godzinę. Niedawno uruchomiono Tower Defense. Pozwala na ciągłe działanie. Uważam, że jest to dość trudne, ale satysfakcjonujące. Chciałbym zobaczyć opisy typów zombie/potworów. W przeciwnym razie istnieją niewytłumaczalne długości mapy bez punktów do ustawiania systemów uzbrojenia. Podsumowując, bardzo mi się to podoba!
(ShuckDiesel) Gram w tę grę już od jakiegoś czasu, muszę powiedzieć, że ta gra jest fajna!! Może stać się bardzo uzależniający! Dobra grafika do gry! wiele funkcji wspaniałe wydarzenia Szczerze mówiąc, chciałbym, aby zwiadowcy różnili się od flot, 1 zwiadowca na każdym poziomie zwiadu, abyś mógł kontynuować zwiad podczas atakowania innych lub zbierania zasobów! Gram codziennie Jestem w świetnym sojuszu, dołącz do zabawy, na co czekasz, po prostu dotknij przycisku instalacji i zacznij walczyć z zombie i graczem online na całym świecie!
Świetna gra, ale trzeba będzie robić zakupy
Naprawdę grafiką, chociaż mogłyby być lepsze.
Fajnej. Ale typowo nastawiona na zarobek
Mam jeszcze zagrać w tę grę, ale zwiastun gry i sama grafika sprawiły, że przyznałem jej pięć gwiazdek. Ta gra musi naprawdę wymagać tak wiele uwagi, aby każdy mógł w nią grać z tego, co widzę. Ale to dla mnie pięć gwiazdek tylko z technologicznego aspektu gry.
Git majonez
Może być
Granie w tę grę przez ponad 1,5 roku. Chodzi o pieniądze, pieniądze... A lepiej mieć dolara niż nic - pomysł głównego twórcy. Jeśli nie zainwestujesz, nie odniesiesz sukcesu. Wskaźniki dropów są bardzo słabe... Nawet nie rozumiem, jak spędziłem tu tyle czasu... Może dlatego, że jestem uparty, to jedyny oczywisty powód...
Gra bardzo mi się podobała. Nie podobało się, że ludzie mogli przesłać własny niestandardowy awatar. Kilka osób na świecie używało tego do zdjęć nagich, co naprawdę śmierdzi, ponieważ muszę zobaczyć awatary, gdy przeglądam listę członków gildii. Zgłaszałem zdjęcia kilka razy, ale nadal tam są. Więc zrezygnowałem.
Jak dotąd naprawdę się tym cieszę. Wyższe poziomy zachęcają do PvP, więc nie jest to tylko gra o przetrwanie przeciwko CPU. Nie dla osób o słabym sercu, gdy się zbierzesz, więc jeśli lubisz pvp, masz grubą skórę i potrafisz docenić swoich przeciwników za ich taktykę, gra jest fajna. Jeśli jesteś płatkiem śniegu, który płacze, gdy inny gracz uderza cię w środku nocy, zabierając miliony zasobów, powinieneś trzymać się z daleka.
Fajne do grania. Czasami trochę mylące (26.12.19). Ta gra jest niesamowita! Czasami uzależnia. Zaprzyjaźniasz się z ludźmi z całego świata, a granie wydaje się trwać całą dobę. Grafika jest dobra, a wyzwania są nieograniczone. W twoim świecie jest wielu konkurentów przeciwko twojemu sojuszowi, a następnie możesz rzucić wyzwanie ludziom z innych światów. Szczęśliwej drugiej rocznicy AoZO. Dziękuję za udostępnienie rozrywki na moim telefonie. Eric Cartman, #149-CTH
Jeśli nie wydasz mnóstwa pieniędzy na wszystkie rzeczy potrzebne do awansu na kolejne poziomy, zostaniesz zmieciony przez tych, którzy to robią. Gra zaczyna się całkiem nieźle i pokazuje, co robić. Spowalnia wraz ze wzrostem poziomu, ponieważ przejście na wyższy poziom wymaga więcej zasobów. Gracze i sojusze z mocą utrzymują tę moc, atakując słabszych graczy i sojusze uniemożliwiające im rozwój. Twórcy powinni sprawić, by czołowe sojusze walczyły ze sobą. Top 10 w bitwie narodowej !!
Beholder 2 Adventure vdbz
Dobrze, ale w środku gry jest pomieszane. Byłem wolny przez 2 dni, a oni oddali mój sojusz komuś innemu. Gdyby tak się nie stało, dałbym więcej startów, ale biorąc pod uwagę, że musisz zapłacić złotem, aby zawrzeć sojusz, a oni dają go komuś innemu, jest trochę wkurzony. Mogę zrozumieć, że może od 5 dni do tygodnia wolnego, to na pewno. Ale 2 dni... DEVS to nie w porządku, mylisz się w tym
Bez kasy jesteś tu nikim
Age of Z Origins:Tower Defense حکمت عملی iidc
Rozwiąż problem ze zmianą kont na wielu kontach . Mówi, że trzeba zmienić adres e-mail w grach Google Play, aby zmienić konto na inne. To strata czasu i czasu. Mam nadzieję, że jak najszybciej rozwiążesz ten problem.
pokazuje często błędy w raportach np. jak wysyłamy czołgi lub działa np. 200 do wyświetlania z walką ich 1000 czyli tyle ile miejsca w ilościach podczas inspekcji bo pierwszy raz w miejscu. Poza tym aparat z przodu przodu przysłania tekst w grze tak nie było
Nanowsza aktualizacja nie działa nie chce mi wejść do gry poprawcie ja do dam 5 gwiazdek
Niszczycie swoje reklamami najpiękniejszą grę na świecie, DUNE. CHAMY !!!!!
Zabawna gra po prostu musi być częścią większej gildii, w przeciwnym razie zostaniesz przetoczony przez innych graczy i staniesz się niczym więcej niż farmą. Największą rzeczą, której nie lubię, są ataki teleportacyjne, po prostu teleportujesz swoją bazę i atakujesz graczy.. przepraszam, że umieściłeś tam swoją bazę, musisz podróżować, aby się do mnie dostać, jeśli chcesz zaatakować.
Bardzo lubię tę grę, gram od ponad roku. Ale wojny pustki są całkowicie agresywne, a gra nie pomaga nałożyć 1-dniowej tarczy, jeśli nie chcesz grać w wojny, i tracisz 2 lub 3 miesiące postępu jednego dnia. Niektórzy mają rodzinę, chcą iść na grilla, robić swoje. Pozbądź się wszystkiego, aby odbudować, nawet jeśli nie jesteś na wojnie? Dostajesz 8h bańki 3 razy dziennie ? To brak szacunku! Nie ma dezaktywacji ani zawieszenia konta, tracisz, jeśli próbujesz być poza pętlą
Gram dopiero od kilku dni, ale pomysł jest dobry. Czasami wydaje mi się, że gra jest zbyt interaktywna, by móc swobodnie grać, w samouczku brakuje również liczby opcji i interakcji funkcji gry, a wymagania czasowe są nieco nieodpowiednie w przypadku niektórych rzeczy, ale nadal jest to solidna gra. Prosiłbym jednak, aby niektóre wydarzenia zostały zmienione z całkowitej utraty żołnierzy i wysłany tam niewielki procent wysłany do szpitala do wszystkich żołnierzy w starciach PVE, które są ofiarami.
Gra jest fajna podczas budowania miasta i armii. Nie tak zabawne, jak wojna. Taktyki są ograniczone. To sprawia, że szybkość i wielkość twojego miasta, armii i sojuszu są kluczem do czerpania przyjemności z tej gry. FYI: Ta gra działa według własnego harmonogramu. Wiele wydarzeń czasowych. Niektóre wydarzenia mogą pozostawić Twoje miasto puste, jeśli miałeś problemy z pracą lub innymi problemami z planowaniem. Może się zalogować, aby odkryć, że twoje niechronione miasto zostało zniszczone w wyniku wydarzenia. Dla niektórych może to być zakończenie gry. Motywator dla innych.
Tragedia zabiera mi cały wolny czas
Po ostatnich aktualizacjach jest gorzej. Gry Camel stawia na zysk. Coraz mniejsze nagrody za zombie. Życie było 25 poziomów elitarnego zombie, później królowa zombie rankingu trwało 4 dni, teraz jest 7 dni ale nagroda za ranking się nie zmieniła. Więc coraz mniej nagród. Jeśli chcesz być kimś, trzeba ma. Za utrzymanie konta żeby nikt nie zabił płacić, kupić złoto i/lub paczki. Gram rok czasu, nie płacisz = nie jedziesz
Jest bardzo dobry, prawie jak przetrwanie ostatniego schronienia. Jedyną rzeczą, którą należy dodać, jest to, ile kilometrów jesteś od swojej bazy. Jeśli zbieram zasoby z ropy lub żywności z mojej bazy, nie mogę ich znaleźć, więc muszę nacisnąć przycisk Home, aby wrócić, aby ponownie nacisnąć go z powrotem na mapę. Poza tym gra jest bardzo dobra.
Bez sensu
Bardzo dobra gra i jakość
Jak na razie gra bardzo mi się podoba... Drugą recenzję napiszę, gdy będę grać dłużej niż kilka dni.
Nowo zainstalowany, odinstalowany i ponownie zainstalowany dwa razy, podczas uruchamiania zawsze utknął na 38% na zawsze. Bardzo złe doświadczenie jako pierwszy użytkownik.
Gram dopiero 1 tydzień. Na tym etapie gra podoba mi się.
Fajna gra
Od ostatniej aktualizacji gra nawet się nie ładuje. Wcześniej było wystarczająco dobrze. Przyzwoita gra do zabicia kilku minut każdego dnia.
Nie żeby być tanim, ale chciałbym, żebyśmy mogli zebrać złoto dla naszego przyspieszenia, zamiast kupować złoto
Płać głównie za wygraną, ale nadal możesz wygrać, grając za darmo.
Super gra jeśli trafisz na fajny, zgrany sojusz
Gra ok
Dobra gra !
Moje 2 centy warte przemyślenia. Nie ma systematycznego sposobu gry. Nowicjusze i małe sojusze grają tylko po to, by zostać splądrowanymi przez graczy o wyższych rangach, co sprawia, że nie ma tu miejsca na rozwój. Powinien istnieć system, w którym gracze i sojusze mogą rzucić wyzwanie tylko tym, którzy są na równi. I masz naprawdę irytujących graczy i sojusze. Pewnego dnia mogę ci powiedzieć, że zostaniesz z tymi wysokimi rankingami bez konkurencji i ostatecznie stracą zainteresowanie. Jestem na 21 lvl, ale serio mam tego dość. Zrezygnuję.
Bardzo wciągająca. Po czasie czas staje się dość schematyczna. Gra na pewno ma algorytmy promujące gracze robiące zakupy. Nie płacąc nigdy nie osiągniesz wyników ludzi inwestujących pieniądze - często duże pieniądze.W komentarzu do odpowiedzi autorów: tak w wydarzeniach są nagrody, następna zmiana w przypadku zapłacenia 🤣🤣
Mam sojusz, na stworzenie którego wydam 200 sztuk złota, a wraz z aktualizacjami teraz, jeśli lider jest nieaktywny przez kilka dni, daje to przywództwo innemu graczowi. Teraz ten drugi gracz nie chce oddać mojego sojuszu. Więc potrzebuję pomocy w odzyskaniu mojego sojuszu lub potrzebuję moich 200 złota i złota, które wydaje na flagi. To niesprawiedliwe, że wydam na to pieniądze, a wy decydujecie się oddać je komuś innemu.